Postet & Arkiveret under Ikke kategoriseret.

Dommedagstrommerne larmer rundt om i medierne: ”Den digitale tsunami tromler ind over arbejdsmarkedet og skyller job væk i hundredtusindvis, og om forholdsvis få år er næsten alle arbejdspladser digitaliserede.”

Men går det nu så galt? Merkonomernes Hovedorganisation har samlet en række artikler, der objektivt beskriver såvel muligheder som faldgruber i forbindelse med digitaliseringen. Vi har bl.a. i den forbindelse spurgt fremtidsforskeren Jesper Bo Jensen, der er direktør for FREMFORSK – Center for fremtidsforskning, hvad han forventer sig af digitaliseringen.
Du kan læse om fremtidsforskerens forventninger samt en samling af andre objektive artikler, hvis du klikker her!

Oplys os om interessante artikler
Vi modtager meget gerne forslag fra vore medlemmer om interessante digitaliseringsartikler, som bør være med i samlingen. Send dit forslag til informationschef Kurt Scheelsbeck på kurt@mh.dk

“Her, som ved andre sager vi behandler, er det vigtigt, at medlemmerne yder deres bidrag med erfaringer, forslag mv. På den måde hjælper vi til at skabe et mere roligt og brugbart billede af udviklingen,” siger Bjarne von Osmanski, der er adm. dir. i MH.

Tilbage til nyhedsoversigten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *