Postet & Arkiveret under Ikke kategoriseret.

Onsdag den 24. november kl. 15-16 inviterer MH til et spændende webinar om fremtidens arbejdsmarked. Vi giver vores bud på, hvordan arbejdsmarkedet udvikler sig for MH-medlemmer i de kommende år. 

Webinaret er – naturligvis – skræddersyet til merkonomer og akademiuddannede, og vi fokuserer bl.a. på følgende temaer:

  • Hvad betyder Corona for, hvordan arbejdsmarkedet forandrer sig?
  • Hvilke kompetencer efterspørger fremtidens arbejdsmarked?
  • Hvordan gør jeg mig klar til fremtiden?
  • Hvordan supplerer jeg min uddannelse?
  • Hvad sker der aktuelt med akademiuddannelserne?

Der er økonomisk støtte til efteruddannelse
På webinaret fortæller vi også om den økonomiske støtte, du kan få via Omstillingsfonden.

Med en merkonomuddannelse i bagagen er du nemlig godt på vej. Hvis du vil tage næste step på vejen mod fremtidens arbejdsmarked, så tilbyder Erhvervsakademierne flere relevante fag, og der er flere på vej. Du har samtidig mulighed for at få op til 10.000 kr. i tilskud.

Stærk alliance
Det er Kurt Scheelsbeck fra MH, der har taget initiativ til webinaret, men det er en ekstern ekspert, der er tovholder på indholdet.
“Vi har indgået en aftale med Steen Kræmer Rasmussen, der har et omfattende og særdeles relevant CV. Steen er en kendt foredragsholder, han underviser i jobsøgning, kommunikation og sprog, og så er han forfatter til “Scor jobbet til samtalen” og “Hit med jobbet”. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale alle, at de tilmelder sig webinaret den 24. november,” siger Kurt Scheelsbeck.

Tilmeld dig via mail til Kurt Scheelsbeck på kurt@mh.dk – så får du både uddybende info om webinaret og et link, så du kan deltage. Det er naturligvis gratis at deltage

Tilbage til nyhedsoversigten