Postet & Arkiveret under Ikke kategoriseret.

Vi har p.g.a. situationen fortsat telefonerne bemandet fra kl. 10 til kl. 13 på alle hverdage. Ring til os på tlf. 33 22 25 77. Du kan også over telefonen få et tilbud om prøvemedlemskab af Merkonomerne (og få info om Danmarks bedste a-kasse).

Intet er normalt i disse tider, hvor nogle medarbejdergrupper igen risikerer at blive præsenteret for hjemsendelse, reduceret løn eller forslag om arbejdsfordeling. Og hvordan skal man forholde sig til disse udspil fra arbejdsgiveren?
Hos MH oplever man ifølge informationschef Kurt Scheelsbeck nu igen opkald fra frustrerede medlemmer.

”Vi forsøger naturligvis efter bedste evne at rådgive og hjælpe. Nogle gange oplever vi henvendelser fra ikke-medlemmer (det kan også være fra medlemmer af a-kassen, som troede, at de også var medlem af den faglige del), og også i den situation tilbyder vi en basisrådgivning, fordi vi i denne situation gerne vil yde noget ekstra overfor alle,” siger Kurt Scheelsbeck.

”Men selvfølgelig tilbyder vi dig også – helt uden forpligtelse – et prøvemedlemskab af vores forening, hvis man ikke allerede er medlem af MH,” fastslår Kurt Scheelsbeck.

Tiden kræver individuel og personlig dialog, og det er netop, hvad MH også tilbyder i denne tid. Læs meget mere om MH på www.mh.dk
Eller aktivér et prøvemedlemskab ved at klikke her!

Tilbage til nyhedsoversigten