Postet & Arkiveret under Ikke kategoriseret.

Med den nye aftale skifter vi den nuværende gruppeulykkesforsikring ud med en løsning, hvor medlemmer og deres familier kan få individuelle og attraktive ulykkesforsikringer. 

Rigtig mange MH-medlemmer har gennem årene benyttet vores attraktive gruppeulykkesforsikring fra Runa Forsikring, hvor man er forsikret og får hjælp, hvis man er ude for en ulykke, der giver et varigt mén. Den forsikrede er dækket hele døgnet – i både fritiden og arbejdstiden. Mange af vores medlemmer har også inkluderet både samlever og hjemmeboende børn.

Medlemmer med vores nuværende gruppeulykkesforsikring får rabat på ny forsikring
Med indgåelsen af den nye aftale med Runa Forsikring, udløber den nuværende gruppeordning formelt set pr. 31. december 2022. I stedet kan medlemmer, der har vores nuværende gruppeulykkesforsikring få rabat på præmien for 2023, når de køber en ny individuel ulykkesforsikring i Runa Forsikring, hvor du også får mulighed for at tilpasse dækningerne efter dine behov. Dette gælder naturligvis også for ægtefæller, samlevere og børn, der er forsikret i dag. Alle forsikrede modtager i disse dage et brev, hvor de nye konditioner beskrives i detaljer.

Har du spørgsmål til din ulykkesforsikring er du meget velkommen til at kontakte MH på tlf. 33 22 25 77.

Få et forsikringstjek hos Runa Forsikring
Som medlem i MH kan du og din familie blive forsikret i Runa Forsikring, der er en del af LB Forsikring. De placerer sig rigtig flot i sammenligning med andre forsikringsselskaber. Ulykkesforsikringen blev for kort tid siden kåret Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk, og også andre forsikringer, herunder Indbo og forsikring til elbil, er for nylig kåret Bedst i test.

Adm. direktør for MH, Bjarne von Osmanski anbefaler derfor, at man benytter sig af muligheden for at få foretaget et forsikringstjek, hvor selskabet afdækker både nuværende og fremtidige forsikringsbehov. Tilbuddet om et forsikringstjek gælder for alle medlemmer

”Der kan i forbindelse med et forsikringstjek være en del penge at spare. Samtidig er det klogt at sørge for at forsikringssummen er tilpasset det aktuelle behov. MH opnår ingen form for provision i denne forbindelse, men vi er naturligvis glade for at kunne give vores medlemmer dette attraktive tilbud,” fastslår Bjarne von Osmanski.

Hvis du ønsker at få et forsikringstjek, kan du kontakte Runa Forsikring på telefon: 33 48 55 47.

Tilbage til nyhedsoversigten