Postet & Arkiveret under Ikke kategoriseret.

Som medlem i MH kan du og din familie blive forsikret i Runa Forsikring. Hos Runa finder du en bred vifte af forsikringer, hvoraf flere er kåret som ”Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk.

Du kan få en helt uforpligtende forsikringsgennemgang, hvis du er medlem af MH. Når du bestiller en sådan gennemgang af dine forsikringer, bliver du ringet op af Runa Forsikring. Sammen gennemgår I din families forsikringer, så du efter samtalen har overblik over hvilke forsikringer og dækninger, der er relevante for jer.

Du får samtidig et uforpligtende tilbud på forsikringer. Hvis du allerede er kunde hos Runa Forsikring, er du også velkommen til at bestille en gennemgang af dine forsikringer, så du ved, at du fortsat har de rigtige forsikringer og dækninger.

Runa Forsikring er en del af LB Forsikring, der også omfatter Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA. I alt er flere end 420.000 danskere forsikret via LB Forsikring.

Bestil en gennemgang af dine forsikringer, klik her!

Vil du sammenligne priserne hos Runa Forsikring med andre forsikringsselskaber, kan vi anbefale at gå ind på forsikringsguiden.dk, der er udviklet af Forsikring og Pension. Klik her!

Hvis du vil sammenligne kundetilfredsheden i Runa Forsikring med andre selskaber, kan du besøge trustpilot.dk. Klik her!

MH opfodrer til at tage et forsikringstjek
Bill T. Brodersen, der er formand for MH, er glad for aftalen med Runa Forsikring.

“Det er en god idé, at man med mellemrum tester såvel dækning som pris på sine forsikringer, og derfor vil jeg da bestemt anbefale vores medlemmer at underkaste egne forsikringer et “servicetjek”. Det er helt uforpligtende, så jeg skal da selv afprøve Runas forsikringstjek,” fastslår Bill T. Brodersen.

Tilbage til nyhedsoversigten