Postet & Arkiveret under Ikke kategoriseret.

Den grønne debat er vigtig at have fokus på op mod det kommende Europa-Parlamentsvalg, da en større og større andel af de love, der indføres i Danmark, er lovgivning, der er lavet på EU plan.

Det var tre vigtige emner, der var til debat – nemlig transport, landbrug og energi. Debatlysten var stor, og der var enighed om, at valget den 9/6 er utroligt vigtigt for vores fælles fremtid.

”Rigtig mange europæiske vælgere er ikke bevidste om, at EU-lovgivning bliver en stadig større del af deres hverdag, men over halvdelen af de love, der behandles i Folketinget, har afsæt i EU, og derfor vil jeg opfordre vores medlemmer til at følge med debatten og måske tage en af de mange kandidattest,” siger Bill T. Brodersen og fortsætter:

”Det er altid vigtigt, at vi benytter os af vores demokratiske ret, og derfor vil jeg opfordre alle til at stemme til Europa-Parlamentsvalget søndag den 9. juni. Det er også allerede nu muligt at brevstemme på det lokale rådhus, hvis man er bortrejst på selve valgdagen.”

Tilbage til nyhedsoversigten