Et løntjek giver dig en utrolig vigtig information om, hvad der bør stå på din månedlige lønseddel. Hvis du får for lidt i løn, kan du bruge løntjekket til at få rettet op på fejlen ved førstkommende lønforhandling. Her er to eksempler på MH-medlemmer, der har brugt løntjekket til at stå stærkere:


Charlotte stod fast
“Jeg fik mod til at stå fast på mit lønkrav, fordi jeg klart kunne dokumentere, at jeg lå for lavt.
Det var måske lidt grænseoverskridende for mig, men jeg endte med at få en flot fremgang”.
Charlotte Nielsen (modelfoto)


Karsten steg 12 procent i løn
”Mit ansvarsområde var vokset gennem årene, men jeg syntes ikke rigtig, at min løn var fulgt med. Løntjekket fra Merkonomerne viste, at jeg havde ret. Det gav en fremgang på 12 procent.”
Karsten Holst (modelfoto)

 

Hvordan kan vi vide, hvad du skal have i løn?Merkonomerne
Gennem mere end 20 år har vi indsamlet løndata fra tusindvis af merkonomer og akademiuddannede. Vi opdateres alle data flere gange årligt, og vi tager hensyn til alt lige fra geografi, branche, virksomhedens størrelse, omfanget af evt. personaleansvar, anciennitet og flere andre faktorer. Den nidkære registrering af data gør, at vi giver et kvalificeret bud på, hvor du bør ligge lønmæssigt.

Fra løntjek til lønanalyse
Hvis du vil have endnu større viden og sikkerhed end det, du får med løntjekket, går vi helt ned i detaljen med en lønanalyse. Når vi melder tilbage til dig efter at have foretaget dit løntjek, gør vi rede for, hvad en lønanalyse kan bidrage med.

Vi behandler dine persondate helt fortroligt
Vi videregiver – naturligvis – ikke dine persondata til 3. part, og vi overholder alle regler, som de er beskrevet i GDPR-lovgivningen. Du kan læse meget mere om vores databeskyttelsespolitik på dette link.
Det betyder, at alle oplysninger, som du sender til os via nedenstående skema, forbliver som helt fortrolige oplysninger mellem dig og Merkonomerne.
Vi vender tilbage til dig med resultatet af løntjekket og tilhørende kommentarer indenfor 7 arbejdsdage.

  Dit navn

  Alder

  Din stillingsbetegnelse

  Branche

  Antal ansatte i din virksomhed

  Virksomhedens postnr.

  Jeg er leder
  JaNej

  For hvor mange (hvis ja)

  Din sidst afsluttede uddannelse

  Er du under uddannelse
  JaNej

  Hvad læser du til, eller andre særlige forhold for dit lønniveau
  (kortfattet fri tekst)

  Anciennitet i nuværende job

  Evt. telefonnr.

  Din e-mail