Postet & Arkiveret under Ikke kategoriseret.

Der skal sættes fokus på, at Merkonom-uddannelsen åbner rigtig mange døre til attraktive og vellønnede jobs. Og der skal også sættes fokus på, at Merkonomernes Hovedorganisation er den bedste sparringspartner for merkonomer.

Derfor vil vi i meget nær fremtid søsætte et projekt, hvor du som medlem af MH kan få en vigtig rolle som ambassadør for organisationen. Idémanden bag kampagnen er MH’s direktør, Bjarne von Osmanski, der håber, at kampagnen vil påvirke flere med merkonomuddannelse til at melde sig ind hos MH
”Vi har gennem de seneste år oplevet, at merkonom-begrebet er blevet skubbet lidt i baggrunden i forhold f.eks. til akademiuddannelserne. Det vil vi gerne lave om på, fordi vi ved, at erhvervslivet stadig i høj grad efterspørger merkonomer. For at have den bedste gennemslagskraft, så er det naturligvis en fordel, at så mange som muligt med merkonomuddannelsen er med hos os”, fastslår Bjarne von Osmanski.

Som ambassadør for MH vil du blive ”klædt godt på” med seriøst informationsmateriale, som du kan videregive til kollegaer, der kan betragtes som nye potentielle medlemmer af MH. Der er naturligvis også en attraktiv præmier for hvert nyt medlem, som du hverver til organisationen. Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive ambassadør for MH, så send meget gerne en mail til informationschef Kurt Scheelsbeck på kurt@mh.dk

Tilbage til nyhedsoversigten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *