Postet & Arkiveret under Ikke kategoriseret.

Den 3. maj blev der afholdt delegeretmøde i Min A-kasse. Det blev afholdt i DGI-byen, og 72 delegerede var mødt op til et møde, hvor både status og fremtiden var lys, og hvor alle forslag blev vedtaget enstemmigt.

Der var ikke meget drama over delegeretmødet i Min A-kasse, der på vanlig vis blev afviklet af dygtige dirigenter, velforberedte talere og uden humpler af nogen art.
”Status er, at det går rigtig godt. Vi har medlemsfremgang og er på den anden side af endnu en vellykket fusion. Ja, man kan ligefrem sige, at det kører på skinner,” sagde formand Henrik Horup fra Dansk Jernbaneforbund, da han indledte mødet med sin beretning fra talerstolen.

”Vi ser lyst på fremtiden og tør godt have ambitioner for Min A-kasse trods en tid med stadig større konkurrence, stigende  IT-udgifter og et stadigt tungere bureaukrati,” slog han fast.

Herefter blev regnskabet fremlagt og enstemmigt godkendt af de delegerede, der heller ikke tøvede med at genvælge både formand og bestyrelse i Min A-kasse.

Hos Merkonomerne er vi glade
Formand for Merkonomernes Hovedorganisation, Bill T. Brodersen, slog i sin tale fast, at MH er glade for medlemskabet af Min A-kasse.
“Vi ser positivt på fremtiden, og vi er ikke i tvivl om, at Min A-kasse vil vokse sig større og stærkere. Vi ved, at der er mange dedikerede, dygtige og engagerede ledere og medarbejdere, der gør alt for at servicere vore medlemmer, og så til en af Danmarks billigste priser,” fortsatte Bill T. Brodersen.

“Og netop derfor bliver jeg utroligt irriteret, når jeg skal høre på annoncer i landets radiostationer, hvor det Faglige Hus går forrest med useriøse, uprofessionelle og direkte nedladende annoncer, hvor de fortæller, at hele den etablerede fagbevægelse er ligeglade med deres medlemmer, men at man er i 100 pct. sikre hænder hos dem, uanset hvilken situation man befinder sig i. Gennem de sidste mange år er denne type annoncering vokset i styrke, og styrken, den etablerede fagbevægelse har svaret igen med, er i vores øjne ikke kraftig nok,” fastslog Bill T. Brodersen.

Bill T. Brodersen afsluttede derfor sin tale med at opfordre Min A-kasse til at blive lidt skarpere i tonen, når man skal fortælle, “hvem vi er, hvad vi kan, hvor mange vi hjælper, og hvad vi vil i fremtiden”.

“Vi skal også på en sober og saglig måde fortælle alle danske medarbejdere, at der er forskel på indholdet af den pakke man får, men at der ikke er så stor forskel på prisen, og at de selvfølgelig skal vælge at blive medlem i en rigtig fagforening med en ordentlig A-kasse.”

Tilbage til nyhedsoversigten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *