Postet & Arkiveret under Seneste nyt.

I forbindelse med introduktionen af vores nye hjemmeside på www.mh.dk har vi som tidligere omtalt også præsenteret en lille animationsvideo, der på 99 sekunder fortæller om alle de fordele et medlemskab af MH indebærer.

Her forklarer den gennemgående figur, Peter, at han som medlem af Merkonomernes Hovedorganisation får gratis og personlig rådgivning, karrierecoaching, hjælp til lønforhandlinger og lynhurtig hjælp, hvis noget går galt på arbejdspladsen.
Peter fortæller også om de gode rabattilbud fra 3.000 netbutikker, som den nye aftale med LogBuy giver ham.

Se hele videoen på dette link: https://www.youtube.com/watch?v=vSl__3AIo9M&feature=youtu.be – og del meget gerne videoen med venner og bekendte.

Tilbage til nyhedsoversigten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *