Postet & Arkiveret under Ikke kategoriseret.

Vore omkostninger til de faglige sager stiger. Dette skyldes dels antallet af sager og dels stigende advokatomkostninger i gennemsnit pr. sag. Derfor vi nødt til at hæve kontingentet til MH med nogle få kroner månedligt.

Konkret stiger det månedlige kontingent fra 316 kr. til 329 kr. for et almindeligt fagligt medlemskab af MH.
Da kontingentet er fuldt fradragsberettiget (fra 2015 er fradraget nemlig hævet til max. kr. 6.000,- årligt), betyder det, at kontingentet netto stiger fra kr. 225,62 til kr. 234,91 pr. måned. Der er dermed tale om en stigning på kr. 9,29 pr. måned.

Formand for Merkonomernes Hovedorganisation, Bill T. Brodersen, er naturligvis glad for, at MH også fortsat opkræver et væsentligt lavere kontingent end andre sammenlignelige faglige foreninger.
“Vi bestræber os på at holde kontingentet i ro, men vi vil absolut ikke gå på kompromis med den medlemsservice, som vi tilbyder. Når omkostningerne til de faglige sager stiger, så må kontingentet desværre også justeres lidt,” siger Bill T. Brodersen.

På vores hjemmeside kan samtlige kontingentsatser (herunder også a-kassekontingentet) studeres mere specifikt, klik her!

Tilbage til nyhedsoversigten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *