Postet & Arkiveret under Ikke kategoriseret.

Når et medlem har bedt om vores hjælp i en konkret sag, så får vi ofte ros for at have ydet en hurtig og professionel indsats. Merkonomernes Hovedorganisation (MH) skal – naturligvis – fremstå som den bedste sparringspartner for vore medlemmer.

Vi vil derfor fortsat udbrede kendskabet til MH som en fri, uafhængig og effektiv faglig forening. For at få succes med en kommende kampagne (der bl.a. skal køre på LinkedIn), har vi brug for din hjælp. Vi vil derfor være dig meget taknemlig, hvis du vil sende os en mail med svar på følgende to spørgsmål:

1. Hvad var grunden til, at du meldte dig ind i MH?
2. Hvilket argument ville du bruge, hvis du skulle anbefale en arbejdskollega at melde sig ind hos MH?

Vi kvitterer ved at trække lod blandt de indkomne svar om 2 x 2 flasker god rødvin fem gange fra mandag til fredag i den kommende uge. Svarene skal sendes til informationschef Kurt Scheelsbeck på kurt@mh.dk – vi vil på forhånd sige dig varmt tak for din hjælp i den gode sags tjeneste.

Tilbage til nyhedsoversigten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *