Postet & Arkiveret under Ikke kategoriseret.

Stina Vrang Elias, administrerende direktør i Tænketanken DEA, er udpeget som ny bestyrelsesformand for Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA).

Stina Vrang Elias er for en fireårig periode udpeget som ny bestyrelsesformand for Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA).

Det skriver Beskæftigelsesministeriet i en pressemeddelelse.

Hun overtager posten fra professor Kjeld Møller Pedersen fra Syddansk Universitet, der har været formand for NFA’s bestyrelse siden 2001. Hun skal sidde frem til 2022.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) siger, at Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med Stina Vrang Elias får en formand med stor viden og erfaring fra forsknings- og uddannelsesområdet.

“Jeg er helt sikker på, at Stina Vrang Elias er den rette til at omsætte forskningsresultater til praktiske løsninger, som kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet for medarbejderne rundtomkring i virksomhederne. Det er en vigtig dagsorden, som både er til gavn for den enkelte medarbejder, virksomhederne og samfundet som helhed. Jeg vil samtidig gerne benytte lejligheden til at sige tak for indsatsen til Kjeld Møller Petersen,” udtaler Troels Lund Poulsen (V) ifølge pressemeddelelsen.

Stina Vrang Elias glæder sig til at være formand for NFA, som hun mener har en vigtig rolle for den danske arbejdsmiljøindsats og for et velfungerende dansk arbejdsmarked.

“Jeg ser frem til, at vi i bestyrelsen blandt andet skal arbejde med at blive endnu bedre til at omsætte forskernes viden til konkrete forbedringer for medarbejderne på danske arbejdspladser. Det er en vigtig og spændende opgave, der selvfølgelig kræver, at der løbende produceres solid viden på flere områder. Det kan for eksempel være viden om, hvordan man bliver bedre til at forebygge nedslidning på arbejdsmarkedet. Jeg glæder mig til samarbejdet med bestyrelsen og NFA’s medarbejdere,” siger hun.

Stina Vrang Elias er 52 år og uddannet cand.scient.adm. fra RUC. Hun er ud over sin direktørstilling i DEA også formand for Rådet for de grundlæggende Erhvervsrettede Uddannelser samt medlem af regeringens Disruptionråd.

Tilbage til nyhedsoversigten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *