Postet & Arkiveret under Ikke kategoriseret.

Der bliver folketingsvalg 5. juni. Men hvilken kandidat til Folketinget skal have dit kryds? Så godt som alle folketingskandidater har udfyldt de såkaldte kandidattest, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvem du er mest enig med.

Lars Løkke Rasmussen udskrev i tirsdags folketingsvalget til afholdelse onsdag den 5. juni, så det er på høje tid at overveje, hvem der skal have dit kryds. Mange er måske afklaret, når det kommer til, hvilket parti der skal have krydset, men hvad så med det pågældende partis kandidater?

Hvis du ønsker at finde ud af, hvilke kandidater du mest enig med i en række spørgsmål om alt fra skat og klima til udlændinge og ligestilling, så er det en god idé at tage en kandidattest, hvor du kan se, hvilke politikere du er mest – og mindst – enig med.

Der findes en hel del af disse test, og her følger nogle udvalgte muligheder:

Listen er slet ikke udtømmende, og hvis du vil have flere muligheder, så kan du blot google på ”hvem skal jeg stemme på 2019”.

Husk at sætte dit kryds
God arbejdslyst med div. test. Hvis du f.eks. er bortrejst på valgdagen, så vil det være muligt at brevstemme på det lokale rådhus fra onsdag i næste uge. Du kan læse om åbningstider for afgivning af brevstemmer ved at gå ind på din kommunes hjemmeside.

Tilbage til nyhedsoversigten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *