Postet & Arkiveret under Om Merkonomerne.

Et kontingent til en faglig forening som Merkonomernes Hovedorganisation er som en brandforsikring. Du håber ikke, at du får brug for din forsikring, men du vil gerne sikre dig, hvis uheldet er ude.

Hos MH mener vi imidlertid, at du også skal have noget ud af dit kontingent i den helt almindelige hverdag – f.eks. når du køber ind. Derfor tilbyder vi dig at købe ind via Forbrugsforeningen og LogBuy.

Hvis du tilmelder dig Forbrugsforeningen, så kan du faktisk spare rigtig mange penge hver eneste dag, når du alligevel er ude at handle. Du optjener nemlig bonus dér, hvor du handler til hverdag i mere end 4.000 butikker og 500 forskellige webshops. Det gælder også nedsatte varer, tilbud og under udsalg.

Med Forbrugsforeningens betalingskort er du klædt godt på, når du skal handle. Foreningen dækker stort set alle brancher lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefoni, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj.
Hvis der er flere voksne i din husstand, så kan I få et betalingskort hver og optjene bonus på hele familiens indkøb.

Tilmeld dig nu og få adgang til store rabatter
Som medlem af MH kan du nu afprøve et medlemskab af Forbrugsforeningen. Det koster 0,- kr. i kontingent for første års medlemskab. Herefter koster det 132,- kr. om året.
Når du har tilmeldt dig, vil du modtage et betalingskort, som du så skal bruge ved indkøb i de butikker, der er tilknyttet Forbrugsforeningen. Det er meget let at få et overblik vedr. butikker, der yder rabatter, fordi du kan downloade en app til din smartphone, der viser butikkerne indenfor nærmeste radius.

Du kan som en helt almindelig gennemsnitsforbruger let spare over 3.000 kr. årligt, så det er med andre ord en rigtig god idé at tilmelde sig Forbrugsforeningen. Læs mere og tilmeld dig på www.fbf.nu
Det er naturligvis en forudsætning, at du er medlem af MH, hvilket du skal oplyse, når du tilmelder dig via Forbrugsforeningens hjemmeside.

Formanden er begejstret
Bill T. Brodersen, der er formand for MH, er glad for aftalen.
“Det er altid godt, når vi kan tilbyde vores medlemmer noget merværdi. Her har vi mulighed for at tilbyde indkøb med gode rabatter hos både indkøbsportalen LogBuy og Forbrugsforeningen, og på den måde kan vores medlemmer spare mere, end de skal betale i kontingent til MH,” fastslår Bill T. Brodersen.

Tilbage til nyhedsoversigten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *