Postet & Arkiveret under Videreuddannelse.

Coronakrisen øger ifølge Jyllands Posten efterspørgslen på digital videreuddannelse. Det viser nye tal fra Lederne. Udbyder forventer boom i nye kursister.

De regner med, at der lige nu er stilhed før storm hos Smartlearning på Nansensgade i Københavns indre by. Selskabet, der er en sammenslutning af de 8 erhvervsakademiuddannelser herhjemme, sælger digital efteruddannelse inden for blandt andet ledelse, økonomi og IT.

Og direktør for Smartlearning, Tue Bjerl Nielsen, er ikke i tvivl om, at der kommer til at være rift om pladserne i lyset af Corona-krisen.
”Vi satte rekord i 2019, men allerede nu er vi forud for, hvor vi var på samme tidspunkt sidste år,« siger han til Jyllands Posten.

Det meste er forandret, meget er lukket, andet er forbudt, økonomien er bremset voldsomt op og sjældent har så mange tilbragt så megen tid med at sidde hjemme.

Covid19-pandemien er stort set en malstrøm af forandringer og dårlige nyheder, men hist og her er der også små lyspunkter. Et af dem er altså, at interessen for at bruge de digitale muligheder til at blive dygtigere er steget.

Selvom digital uddannelse jo har eksisteret i adskillige år, så er der mange, der har tænkt traditionelt om, hvordan uddannelse skal foregå. Nu er der heldigvis flere der har fået øjnene op for, at undervisning godt kan foregå online.

Smartlearning er som nævnt et samarbejde mellem de 8 erhvervsakademier, som tilbyder online studietilbud uafhængige af tid og sted under lov om åben uddannelse. Erhvervsakademierne er vore dages udbyder af merkonomfag, så der er altså her en god mulighed for at supplere den merkonomuddannelse, som man måske afsluttede for mange år siden. Se de mange kursustilbud på Smartlearnings hjemmeside ved at klikke her!

Tilbage til nyhedsoversigten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *