Postet & Arkiveret under Ikke kategoriseret.

Et udfordrende 2020 er nu ved at rinde ud, og vi ser frem mod 2021, hvor vi forhåbentlig kommer tilbage til mere normale tilstande.

Da vi i december 2019 skrev om vores ønsker for 2020, havde vi naturligvis ingen idé om, hvad året ville bringe. Selv da regeringen lukkede landet ned den 11. marts, kunne vi ikke forestille os, hvor anderledes 2020 ville blive. De fleste (også blandt flere af eksperterne) var overbeviste om, at vi med den effektive nedlukning hurtigt ville komme tilbage til normale tilstande.

Det skete som bekendt ikke, og i skrivende stund er smittetrykket fortsat alt for højt, og de afledte restriktioner påvirker os på mange områder. Vi har fået besked på at begrænse de sociale aktiviteter, og det gælder sågar også i juledagene. Det er jo triste kendsgerninger, men argumenterne for at efterleve restriktionerne er rigtige gode.

Ifølge adm. direktør hos MH, Bjarne von Osmanski, er det da også langt værre, at mange i disse måneder rammes af hel eller delvis arbejdsløshed (herunder arbejdsfordeling).

”Hos MH gør vi selvfølgelig alt for at hjælpe de af vores medlemmer, der rammes, og vi kan da heldigvis konstatere, at de mange hjælpeordninger er med til at begrænse omfanget af direkte afskedigelser blandt vores medlemmer,” siger Bjarne von Osmanski.

Fra MH’s side vil vi fortsat opfordre alle, der på den ene eller anden måde rammes, til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonerne til at svare på spørgsmål, der er afledt af Corona-pandemien. Læs mere om denne service i artiklen om dette emne, klik her!

Heldigvis tyder alt på, at vi i løbet af det tidlige forår kan få distribueret en effektiv vaccine mod Covid-19. Med en omfattende vaccine-indsats kan vi forhåbentlig vende tilbage til noget, der tilnærmer sig normale tilstande i løbet af 2021. Der er derfor lys for enden af tunnelen, og med denne konstatering vil vi ønske alle vores medlemmer en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Tilbage til nyhedsoversigten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *