Postet & Arkiveret under Ikke kategoriseret.

TV 2 samler partilederne til debat om Corona-krisen – og om prisen på krisen. Det sker i aften, torsdag den 11. marts på årsdagen for pressemødet om nedlukning af Danmark.

På årsdagen for pressemødet om første nedlukning af Danmark debatterer partilederne, hvordan Danmark kommer videre med Corona-krisen.

Hvad er det for en pris – sundhedsmæssigt, økonomisk og menneskeligt – vi som samfund skal og vil betale for krisen? De spørgsmål stiller TV 2 de danske partiledere.

Debatten vises i aften, torsdag 11. marts fra klokken 19.55 på TV 2, TV 2 NEWS og TV 2 PLAY. Troels Mylenberg og Natasja Crone er værter i udsendelsen fra det lukkede Statens Museum for Kunst.

Helt præcist vil de især kredse om disse tre hovedområder:

  • Sundhedsvæsenet – hvad har vi lært, og hvad gør vi ved det?
  • Økonomien – hvordan retter vi op?
  • Den mentale trivsel – skal vi leve eller overleve?

“Danmark og resten af verden har nu levet et år i hel eller delvis nedlukning. Det har sikret styr på Corona-smitten herhjemme, men samtidig har det haft en pris for tusindvis af virksomheder og danskere. På årsdagen for nedlukningen er det tid til, at vi samler partierne til en debat om prisen for krisen,” siger TV 2’s nyhedschef Jacob Kwon til Altinget.dk.

Tilbage til nyhedsoversigten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *