Postet & Arkiveret under Ikke kategoriseret.

Er du sikret så godt, som du gerne vil være det, hvis du kommer ud for en ulykke? Som medlem af MH har du mulighed for at blive en del af vores frivillige gruppeulykkesforsikring hos RUNA Forsikring.

Forsikringssummen ved invaliditet er på kr. 400.000,00, og din præmie er kun på kr. 225,- årligt. Læg dertil, at RUNA fordobler din erstatning, hvis du får en méngrad på 30% eller derover. Ulykkesforsikringen hos RUNA kan sagtens bruges som et supplement til den individuelle ulykkesforsikring, du sikkert allerede har. Som et af ganske få forsikringsområder, har ulykkesforsikringer nemlig ikke noget loft.

Da ordningen er frivillig, skal du give dit skriftlige tilsagn om, at du ønsker forsikringen. Du kan hente en tilmeldingsblanket ved at klikke her!
Du kan rekvirere forsikringsbetingelser og dækning hos os ved at sende en mail til kurt@mh.dk

Runa tilbyder også andre private forsikringer
Runa Forsikring A/S er et specialforsikringsselskab, som forsikrer medlemmer af organisationer, der har indgået aftale med RUNA. Det drejer sig primært om organisationer tilknyttet FTF og AC. Du kan læse mere om RUNA, og hvilke forsikringer de tilbyder ved at klikke her!
Hvis du ønsker et billede af, hvordan RUNA ligger præmiemæssigt i forhold til andre forsikringsselskaber, kan vi anbefale hjemmesiden www.forsikringsguiden.dk (som er udarbejdet af Forsikring & Pension i samarbejde med Forbrugerrådet).

Flere økonomiske fordele ved medlemskab af MH
Kurt Scheelsbeck, der er informationschef hos MH, opfordrer til, at man som medlem af organisationen tjekker priser og dækning på RUNA’s forsikringsprodukter.
“Der er bestemt mulighed for at spare penge på forsikringspræmierne, hvis man gennem mange år bare har ladet sine forsikringer køre uden at “udsætte” dem for sammenligninger. De få minutter, som en sammenligning tager, kan vise sig at være særdeles godt investeret,” lover Kurt Scheelsbeck.

Tilbage til nyhedsoversigten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *